Dramalj

Az apartmanház Dramaljban, Magyarország legközelebb eső tengerparti Riviéráján található. A Crikvenicával egybenőtt település a magyar turisták körében meglehetősen népszerű üdülőváros; Barcstól 320 km-re, az Adriai-tenger Kvarner-öblében fekszik, 33 km-re Rijekától.

Az áttetsző tengervízén túl, Crikvenica a rendkívül tiszta levegőjéről is ismert. A bőr- és légúti megbetegedésekben szenvedők számára illetve a reumatikus megbetegedések rehabilitációjára a tengeri és hegyi levegő találkozása miatt különösen ajánlott ez kisváros.

Dramalj-t és Crikvenicát egy kellemes, mandulafenyőkkel és mediterrán növényekkel beépített parkokkal teli sétány köti össze. Az apartmanhoz legközelebbi strand apró kavicsos. A Crikvenicához vezető promenád elején, Dramalj előterében van a Plaža Omorika nevű homokkos és sóderes strand, mely az apartmantól 1,2 km-re található. Ezen a strandon trambulin, vízi játékok, vízi repülés, játszótér, kávézók, pubok várják az odaérkezőket.

Az apartmantól 2 kilométerre lévő fizetős strandot leginkább a kisgyermekes családok kedvelik a játszóterek, ugrálóvárak és a lassan mélyülő, homokosnak nevezett vízpartja miatt, de a fiatalok is számos szórakozási lehetőség közül választhatnak, mint pl. strandröplabda, jet-ski,cso-cso,.. A (mesterségesen létrehozott) homokos strand belépő kb. 700 Ft (gyerekeknek 350 Ft) és 17 óra után ingyenes.

Programok a közelben

Az apartman elfoglalását követően küldönböző egészségmegőrzési programok közül választhatnak.

A kínálatban szerepel:

- Bemer terápia

- Svéd masszázs

- Meridián masszázs

- Arc- és fejmasszázs

- Reflexzónás talpmasszázs

Amennyiben valamelyik felkeltette a figyelmét, úgy kérem jelezze a recepción, ahol bővebb felvilágosítást kaphatnak.