Kezdőoldal

Az apartmanról

Dramalj Barcstól, a határátkelőtől kb. 320 km-re, az Adriai-tenger Kvarner-öblében fekszik, 33 km-re Rijekától egybeépülve Crikvenicával.
A házban 4 fős apartmanok találhatók. Dramaljban aprókavicsos strandok találhatók, melyeket mediterrán növényekkel beültetett parkok kötnek össze a Crikvenicával.

Minden apartman teljesen önálló, tengerre néző erkéllyel (4.2x2.7 m), klímával, jól felszerelt konyhával, satelit TV-vel (Duna) és udvari parkolóval (apartmanonként egy) rendelkezik.

Az apartman kb 50 m2, egy hálószobából 11 m2, egy előtérből egy fürdőszobából és egy nappaliból 22 m2 áll. A hálószobában egy franciaágy, a nappaliban egy franciaággyá kihúzható heverő (két személyes), ill. egy konyhafal található.

Az apartmanokat 14 órától lehet elfoglalni és legkésőbb 10 óráig kell elhagyni az üdülés utolsó napján. Foglalás 30% előleg befizetésével, a foglalás visszaigazolásával történik. A bérlés időtartama főszezonban minimum 7 nap. Helyi adó 1 Eur/nap/fő (a helyszínen fizetendő).

Dramalj...

...kis turisztikai település Crikvenica város közelében. A település a 19.században kezdett inenzíven fejlődni, így követve az őt körülvevő városok turisztikai fejlődését. Dramalj számos sport és rekreatív program lehetősegeket nyújt vendégeinek.